• Antennservice i Tanum

Antennservice Tanum

Den digitala TV-tekniken går ständigt framåt och det är inte alltid helt enkelt att hänga med. Med en vanlig TV-antenn så kan du fortfarande ta emot marksänd TV, men digitalboxen behöver bytas ut ibland för att klara av uppgraderade sändningstekniker. Även antennen och antennkabeln behöver servas ibland för att fungera optimalt. Vi på Mäster Johan hjälper dig rätt bland antenner, koaxialkablar, boxar och CA/CI-moduler för digital och marksänd TV i Tanum.

Service och installation av antenner & parabolantenner

Att rikta en antenn och att hitta rätt signaler kan kräva både tid och tålamod innan en perfekt och störningsfri bild uppnås. Vi hjälper dig och ser över hur förutsättningarna och just ditt behov ser ut.

Ibland behövs det flera antenner och ofta behövs det även en antennförstärkare och filter. Nya antenner som vi monterar är gjorda för att inte bli störda av mobilnätet och vissa kan behöva separat strömförsörjning såkallade aktiva antenner.

Vi har förstås även alternativ för att kunna hjälpa dig med antenner som ska placeras inomhus.

Antennkablar behöver också servas och bytas ut ibland. Några grundregler som vi jobbar efter är att antennkablarna inte får vara för långa, ha onödiga skarvar och kontakterna behöver vara korrekt förseglade för att hålla ute fukt.

Finns det flera tv-apparater i hemmet så löser vi det genom att installera de tappar och splitters som behövs för att kunna se på TV i flera rum.

Komplett antennservice i Tanum

I vår antennservice i Tanum erbjuder vi reparationer, vägledning, installation av boxar och antenner samt även tecknande av TV-abonnemang, om du önskar kunna se fler än de fria kanalerna.

Vilka är de fria TV-kanalerna?

För närvarande är det SVT1, SVT2, SVT24, SVTB, Kunskapskanalen och TV4 som går att se utan att det kostar dig mer än public service-avgiften. För att se dessa kanaler behöver du en TV-mottagare och eventuellt en antenn på taket, men det behövs varken programkort eller abonnemang.

Vill du ha fler kanaler så kontaktar man Boxer, som är den enda administatören av abonnemang för marksänd TV.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp med antenner i Tanum med omnejd.

Snabbanslutning