• Ljud & bild - hemmabio i Tanum

Ljud & bild i Tanum

Mäster Johan hjälper dig med allt som rör ljud, bild, förstärkare och hemmabio i Tanum. Vi kan hjälpa dig med att förhöja filmupplevelsen hemma i soffan, eller på företaget.

Behöver du hjälp med konferenslösningar, hemmabio eller annat inom ljud och bild i Tanum med omnejd? Då hjälper vi dig gärna med att ta fram en anpassad helhetslösning. Vi erbjuder försäljning och installation av nya produkter för ljud och bild, samt felsökning, reparationer och service på befintliga system.

Felsökning & kalibrering

Lät ljudet bättre i butiken än hemma, eller låter det annorlunda efter en flytt? Hörs det knaster och oljud? Oftast är det inget fel på systemet utan det som behövs är kalibrering eller en översyn av kablarna.

Rummets storlek och form är två faktorer som påverkar ljudbilden, som därför behöver justeras efter sin omgivning. Detta gör vi därför på plats hos dig för att det ska bli helt korrekt.

Installation av ljud & bild

Om du har investerat i ett helt nytt hemmabiosystem med ljud och bild och inte vill lägga tid på att dra kablar montera upp högtalare så kan vi installera det från grunden och optimera hela systemet rätt från början.

Även om tekniken blivit mer avancerad så finns det idag standarder som gör att flera olika märken och system är kompatibla med varandra och kan kopplas ihop utan problem. Vi ser över vad du har och vad som behöver kompletteras eller bytas ut för att få ett så optimerat system som möjligt.

Bemästra ditt nya hemmabiosystem

Det är ingen större idé att ha ett bra system om du inte vet hur du ska hantera det. Efter att vi har satt upp systemet så är vi alltid noga med att gå igenom med dig hur det fungerar. Du får vägledning och en kortare utbildning om hur du kan manövrera och maximera systemet på bästa sätt.

Snabbanslutning