• Datorservice i Tanum - Mäster Johan

Datorservice i Tanum

Känns datorn seg och slö, eller tappar den ständigt kontakten med skrivaren? Misstänker du virus eller vill du ha den senaste versionen av Windows? Då står vi på Mäster Johan till din tjänst, vi erbjuder snabb och professionell datorservice i Tanum, på både dator och kringutrustning.

Komplett datorservice för privatpersoner och företag

Vi hjälper både företag och privatpersoner. På plats i hemmet, ute på företaget eller i vår verkstad i Tanumshede. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med datorer, skrivare, nätverk eller annat datorrelaterat. Vi tar oss an laptops och stationära datorer för fritid eller arbete.

Här hos oss har vi även försäljning av datorutrustning och förbrukningsartiklar. Vi har tillgång till ett stort produktutbud och det vi inte har hemma på lager, det kan vi ta hem till dig.

Säger du till oss i förväg så kan vi packa servicebilen med annat du kan behöva. Kanske bläckpatronerna håller på att ta slut? Då tar vi med oss de som passar till just din skrivare.

Installation av dator och kringutrustning

När en dator ska installeras så kan det ta lite tid. Speciellt om du känner dig osäker på hur du ska gå till väga. Boka in en installation så tar vi hand om allt från uppstart och konfiguration till inkoppling av din kringutrustning.

Är du företagare så kan vi installera och strukturera upp hela arbetsplatsens IT-miljö med dockningsstationer, nätverk, servers, skrivare, webbkameror och projektorer.

Felsökning, reparation och uppdatering

Företagare brukar uppskatta vår datorservice eftersom vi erbjuder snabb hjälp utan onödigt långa avbrott i verksamheten. Som privatperson kan det vara smart att låta oss reparera och uppdatera den befintliga datorn i stället för att köpa en ny. Regelbunden service med uppdateringar håller datorn och prestandan i god trim gällande både användbarhet och livslängd.

Innan vi tar oss an en reparation får du alltid ett kostnadsförslag att ta ställning till.

Snabbanslutning