• TV-service i Tanum - Mäster Johan

TV-service i Tanum

Är skärmen helt svart eller har du störningar i bilden? Vet du inte vilken kabel som saknas eller hur de ska kopplas in? Du kan vara lugn, vi hjälper dig oavsett vad det är som ställer till med problem. Vi utför komplett TV-service med installationer och reparationer av TV-apparater, bildskärmar och dess kringutrustning i Tanum med omnejd. Hos oss kan du även teckna tv-abonnemang.

Både privatpersoner och företag ingår i vår kundkrets och vi erbjuder våra tjänster på plats hemma hos dig, på företaget eller i vår elektronikverkstad.

Installation av TV & bildskärmar

Vi hjälper dig gärna med installation. Det spelar ingen roll vart du har köpt din TV, om det är genom oss eller hos någon kedja som säljer hemelektronik. Vi ser till att den blir korrekt installerad och att du får felfri bild via den operatör och mottagare som du valt. Vanliga märken som vi jobbar med är Samsung, Sony, Philips och LG men vi installerar förstås även alla andra märken.

När installationen är klar så får du en genomgång av funktioner och hur det fungerar att använda.

Flexibla helhetslösningar

Du bestämmer själv hur mycket hjälp du vill ha, men vi kan erbjuda en flexibel helhetslösning för TV-installation. Då kan vi till exempel montera upp din tv på väggen, installera en digitalbox och koppla samman med andra apparater, såsom en ljudanläggning eller Chromecast.

Felsökning – reparation av TV & bildskärmar

Innan du börjar fundera på att köpa nytt så kan du be oss om att göra en felsökning, och ta fram ett kostnadsförslag för reparation av din TV. Det blir billigare för dig, och dessutom så vinner miljön på att du inte köper en ny, utan gör en reparation av den du redan har.

Mäster Johan är en fristående serviceverkstad som utför service på alla fabrikat och alla typer av skärmar, oavsett om det är Plasma, LCD, LED, OLED & QLED. Välkommen att höra av dig när du behöver hjälp med TV & bildskärmar runt om i Tanum.

Snabbanslutning